Siirry sisältöön

Tilaisuuksia elinkeinoelämälle

Hattulan kunta järjestää lokakuussa kaksi erityisesti elinkeinoelämälle suunnattua tilaisuutta. Myös muut kunnan kumppanit ovat tervetulleita mukaan!

A) 12.10. klo 9.00 alkaen Hattulan kunta järjestää Petäys Resortissa vapaamuotoisen aamukahvitilaisuuden Hattulan matkailun kehittäminen -teeman ympärille. Tarkoituksena on koota yhteen kunnan matkailun kehittämisestä kiinnostuneita ja tälle osa-alueelle palveluja tarjoavia toimijoita yhteen pohtimaan, miten Hattulan kunnan matkailua voitaisiin lähteä viemään eteenpäin pala palalta. Pienempänä kuntana käytettävissä olevat voimavarat ovat rajalliset, mutta potentiaalia riittää. Tavoitteena on keksiä pieniä konkreettisia askeleita, joiden kautta edetä yhdessä Hattulan matkailun vetovoiman lisäämiseksi. Projektipäällikkö Leena Puumalainen saapuu esittelemään Matkalla kasvuun -yhteistyöhanketta. joka on suunnattu maaseudulla toimiville matkailuyrityksille ja matkailusidonnaisille toimijoille Kanta-Hämeessä. Tilaisuuteen on ilmoittautumismenettely 4.10. mennessä osoitteeseen: launo.haapamaki@hattula.fi.

B) 24.10. Hattulan kunta järjestää klo 19-21 Yrittäjäillan Juteinikeskuksella. Paikalle on saatu pääpuhujaksi Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Muu puhujakatraskin on varsin vaikuttava: KuntaPron hankintajohtaja Markku Syvänen, ProAgrian palvelupäällikkö Satu Nurmi, TE-toimiston asiantuntija Merja Niemi, Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Olli Kari sekä Linnaseudun toiminnanjohtaja Jussi Pakari. Lisäksi puheenvuoron käyttävät Hattulan kunnanjohtaja Lauri Inna, Hattulan Yrittäjien puheenjohtaja Meiju Honkavuori ja Hattulan työllisyyskoordinaattori Kirsi Piikkilä.

Tavoitteena on lisätä vuorovaikutusta elinkeinoelämän suuntaan ja kertoa yrittäjille hankintakäytänteistä sekä tarjolla olevista yritystukipalveluista. Tiiviin illan keskeinen teema on työllisyys. Tilaisuuteen on ilmoittautumismenettely 16.10. mennessä osoitteeseen: kirsi.piikkila@hattula.fi.

 

Ilmoittautumisten määräajat ovat ehdottomia. Pidätämme oikeudet tilaisuuksien peruuttamiseen, mikäli osanottajamäärä jää pieneksi*

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram