Siirry sisältöön

Heidin Laulustudion ja Panssarinyrkin joulukonsertti Hattulassa 1.12.

Katso esite tästä!

Takuuvarmaa joulumieltä ja lämminhenkistä tunnelmaa on jälleen tarjolla itse kullekin säädylle, kun Heidi Kyrö, Heidin Laulustudion oppilaat ja Panssariprikaatin musiikillinen pr-tykki Panssarinyrkki lähtevät yhdessä joulukonserttikiertueelle kirkkoihin!

Panssarinyrkin vuosi on ollut jo tähän mennessä huima ja kiirettä on piisannut. Esiintymisiä heille tulee vuonna 2016 reilusti yli 300. Nyt vuorossa on jo saapumiserä 2/16 ja tuttuun tapaan varusmiehiä johtaa yliluutnantti Kimmo Kopra. Myös Heidi on ahkeroinut keikoilla kuluvan vuoden aikana. Yritystilaisuuksiin räätälöidyt Royal Show -kokonaisuudet ovat taiteilijalle mieluisa lisä keikkakalenteriin.  Myös monenlaiset yksityistilaisuudet häistä hautajaisiin ovat hänelle tuttuja. Heidi sanookin nauttivansa aina, kun pääsee laulamaan todellisia ”laulujen lauluja”,  kuten nyt tulevissa joulukonserteissakin.

Konsertteja kuullaan kirkoissa eri puolilla Panssariprikaatin aluetta: 28.11. Hämeenlinnassa, 1.12. Hattulassa (Hattulan kirkko), 8.12. Punkalaitumella, 13.12. Lempäälän Ideaparkissa, 14.12. Lopella ja 20.12. Humppilassa.  Konsertit alkavat klo 19.00 ja niihin on vapaa pääsy.  Joulukonsertit ovat muuten keskenään samanlaisia, mutta poikkeuksena on Hämeenlinna, jossa esiintyy useampi Heidin Laulustudion oppilas, muissa konserteissa juontajanakin toimiva opettaja-Heidi laulaa itse enemmän.

Ohjelmassa on luvassa tuttuja, mutta myös uudempia ja hieman tuntemattomampiakin joululauluja. Panssariprikaatin kirkollinen työ on mukana kaikissa konserteissa.Lisäksi Panssarinyrkki on luvannut esittää lukuisista yleisön pyynnöistä johtuen jo vuoden 2014 konserteissa nähdyn Tiernapojat.

-Kimmo Kopra

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram