Siirry sisältöön

Perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alue purkautuu

Janakkalan-Hattulan perusterveydenhuollon yhteistoiminta-alue purkautuu 31.12.2016 ja Hattula järjestää perusterveydenhuollon palvelut 1.1.2017 alkaen. Tämä ei aiheuta kuntalasille muutosta terveydenhuollon palveluissa. Suun terveydenhuollon henkilökunta on jatkossa Hattulan kunnan henkilökuntaa ja Pihlajalinna tuottaa muun perusterveydenhuollon palvelut.

Hattulan kunnan hallinnossa  tapahtuvat muutokset ovat seuraavat: Terveydenhuoltoa johtaa perusturvajohtaja Anitta Leinonen ja kunnan virkalääkärinä toimii ylilääkäri Kai Vesterinen. Terveydenhuollon toimistosihteeri on Heli Kivelä. Hän hoitaa mm. terveydenhuollon laskutuksen.

Sähköpostiosoitteet suun terveydenhuoltoon ja hallintoon ovat etunimi.sukunimi@hattula.fi

Pihlajalinnan palveluihin etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram