Siirry sisältöön

Hattulassa Suomi 100 -juhlavuonna...

Kasasimme tähän mennessä saamamme tiedot Hattulan Suomi 100 -juhlavuoden tapahtumista ja teimme niistä pienen video-ohjelmiston. Pahoittelemme mahdollisia erheitä tai puutteita > Tilanne luonnollisesti elää ja täydentyy vuoden mittaan, mutta tässä jo mukava kattaus vuoden meiningistä. Tapahtumamme löytyvät verkkosivuilta myös "tapahtumat" -osiosta aikajärjestyksessä. Lisäksi oheinen video pyörii myös kahdella infotaulullamme kunnanvirastolla sekä kirjastolla. Päivitämme videon uuteen säännöllisesti.

 

Viim. päivitetty 30.1.2017

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram