Siirry sisältöön

Huikea puolivuotinen näyttely starttaa Hattulassa 1.2.

K-Supermarketin kiinteistöön (Tallitie 4, 13720 Parola) on kunnan vuokraamiin tiloihin tulossa huikea näyttely 1. helmikuuta alkaen, joka esittelee Panssariprikaatin, Panssarimuseon ja monien muiden mielenkiintoisten toimijoiden esineistöä puolen vuoden ajan. Lisäksi tiloihin on tulossa Hattulan kunnan kautta organisoitu valokuvanäyttely Hattulan historiasta. Tiloissa tullaan pitämään myös erilaisia luentoja, kuten heti avajaistilaisuudessa 1.2. kello 18 alkaen eversti Pekka Järven vetämänä. Pihamaalla tulee olemaan kalustonäyttelyä. Koko ajatus huikealle näyttelylle lähti Panssariprikaatin perinnehuoneen siirrosta pois remontin alta.

Tiedotamme asiasta lisää sitä mukaa, kun yksityiskohtia varmistuu. Tervetuloa tutustumaan hieman erilaiseen näyttelyyn helmikuusta alkaen!

Suomi 100: suunnittelupalaveri käynnissä 12.1.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram