Siirry sisältöön

Latutiedote 23.1.2017

Parolan pururata: luistelu ja perinteinen latu kohtalainen.


Lehijärvi: hyvä luistelupohja ja perinteisen latu ihan ok.  Parhaiten pääsee ladulle kunnan uimarannoilta tai kylien yhteisiltä rannoilta. Uutena on avattu viikonloppuna latu Hattulanselälle, jota pääsee ympäri n. 10 km. Reitti Eerolan uimaranta, Aulanko, Kauksaari, Katinalanlahti, Herniäinen,  Penttilänlahti ja edelleen takaisin Eerolan rantaan. Uimarannoilta ja Katinalan venerannasta pääsee parhaiten ladulle.

 

Retkiluistelureitit:

Petäyksessä on   vajaa 4 km Kauraansaareen uloittuva reitti. Petäys ylläpitää reittiä säiden mukaan. Eerolan rannassa 750 m ja 1,4 km reitit, sekä lapsille pieni luistelualue. Markus Rantsi hoitaa reittiä talkoolla voimiensa mukaan. Kohde on osoittautunut erittäin suosituksi.

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram