Siirry sisältöön

Retkiluistelureitti ja latutiedote

Liikuntavinkkejä Hattulassa:

Markus Rantsi on talkoolla aurannut kuntalaisten käyttöön retkiluistelureitin 750m ja 1,4 km Hattulan selälle Eerolan uimarannan tuntumaan.

Suotuisilla säillä on onnistunut pieni luistelualue perheen pienimmille ja kävelyreittikin. Jään paksuus 25-30 cm. Markus pyrkii pitämään reittiä auki suotuisilla säillä silloin kuin ehtii,  varmaankin viikonloppuja painottaen.

Hiihtolatupohja on saatu luisteluhiihtoon huonommilla suksilla sopivaksi Parolan pururadalla. Reitillä on myös suksilla hiihdetty jonkinlainen latu, mutta vielä ei lumitilanne salli pururadalle ladun tekoa koneella.

Lehijärvelle jyrättiin viime viikolla luisteluhiihtoon ihan ok pohja. Lisäksi torstaina ja sunnuntaina kokeiltiin ladun tekoa, joka pääosin onnistuikin. Latua avataan taas, kun säät ovat siihen järkevät. Tuulella tehty työ valuu hukkaan hetkessä. Parhaiten pääset ladulle esim. kunnan uimarannoilta tai joiltakin kylärannoilta. Rantaan on noussut jään päälle osittain vettä joka hankaloittaa jäälle menoa.

[person_card id="844"/]

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram