Siirry sisältöön

Äänestä suosikkiasi LEGO-rakennuskilvassa!

KILPAILUKUVIIN TÄSTÄ!

Hattulassa tapahtuu! 11.3.2017 klo 11-16 Juteinikeskuksella (Opinkuja 2, 13720 Parola) järjestetään Suomi 100 -hengessä upea LEGO-näyttelytapahtuma. Ennakkoon käynnistettiin LEGO-rakennuskilpailu, joka päättyi 26.2. Kilpailuun saatiin mukaan huikeat 75 osallistujaa! Iso kiitos osallistuneille!

Nyt jokaisella facebook-tilin omistavalla on mahdollisuus antaa äänensä (1 kpl) mielestään parhaalle rakennelmalle! Äänensä voi antaa Hattulan LEGO-tapahtuman facebook-sivulla tästä linkistä. Eniten ääniä saanut voittaa ja palkitaan tapahtumassa 11.3. Epäselvissä tilanteissa ääni voidaan joutua hylkäämään, joten kirjoittakaa äänestäessänne ainoastaan kilpailunumero kommenttikenttään. Äänestys päättyy 6.3. klo 00:00.

Kaikki eivät valitettavasti voi voittaa, mutta voittajan lisäksi muutkin osallistujat ovat ansainneet pienen osallistumispalkinnon!

Onnea kisaan ja tervetuloa tapahtumaamme!

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram