Siirry sisältöön

Hattulan LEGO-tapahtumassa "palikat" osuivat kohdilleen!

Juteinikeskuksessa 11.3.2017 Suomi 100 -hengessä järjestetty
LEGO-tapahtuma oli huikea menestys! Legojen maailmasta kiinnostuneiden määrä ylitti uskottavien arvioiden mukaan 1500 kävijän rajan ja kengättömän tapahtuman alkuvaiheessa pääsikin muodostumaan jonoa ja ruuhkaa Juteinikeskuksen aulatiloihin. Ennakkoon oli vaikea arvioida, paljonko tapahtuma lopulta houkuttelee ihmisiä paikan päälle. Tämä ei kuitenkaan päässyt latistamaan tunnelmaa ja tapahtumajärjestäjien näkökulmasta oli luonnollisesti iloinen asia, että ihmisiä oli lähtenyt runsaasti liikkeelle kauniina kevätlauantaina. Suuri osa vierailijoista saapui myös muualta kuin Hattulasta: markkinointi oli tavoittanut.

 

Näkemistä, kokemista ja hypisteltävää todella oli tarjolla! Liikuntasalin puolella esitetty LEGO: Batman The Movie - DC Super Heroes Unite -elokuva keräsi jokaiselle neljälle katselukierrokselle runsaasti yleisöä. Isät, äidit ja lapset katselivat elokuvaa myös yhdessä. Pienimmille oli salin puolelle levitetty LEGO Dubloja vapaasti kokoiltavaksi ja matolla riittikin pieniä temmeltäjiä. Aulatilan/ravintolasalin puolella kävi kova kuhina, kun erilaisia LEGO-rakennelmia ja settejä oli tarjolla useilla pöydillä: useampia kaupunkikortteleita, liikkuvia junia, Hattulan keskustaa, meritaistelu, Suomi 100 juhlaa, Kimi Räikkönen voittoisan kisan päätöstunnelmissa, akvaario....jopa Jaakko Juteini löytyi näyttelystä!

 

Ennen tapahtumaa järjestetty, niin ikään huippuvastaanoton saanut rakennuskilpailu sai huipennuksensa, kun kisan voittaja, Leevi Laine palkittiin Canonin digikameralla sekä LEGO-tuotepalkinnolla. Parolan Visa piti puolestaan huolen siitä, että Legojen ystävillä riitti herkullista syötävää ja juotavaa ja että alkuvaiheen ruuhkista selvittiin parkkialueella.

 

Palaute tapahtumasta oli oikein positiivista ja lämmittää mieltä. Hattulan kunta kiittää lämpimästi jokaista LEGO-tapahtumaan osallistunutta!  Kunta kiittää myös näytteilleasettajia: Pii Poo Oy, Juhani Katajamäki sekä Sanna Vuorinen ja tietysti Parolan Visan väkeä. Kuvia tapahtumasta löytyy mm. etusivun alaosiosta, "some-seinältämme". Rakennuskilpailun kuvista tullaan tekemään kooste, jotta halukkaat voivat vielä niitä ihastella!

Toivottavasti viihdyitte Hattulassa!

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram