Siirry sisältöön

Henkilökunnan yhteystiedot ja tavoittaminen

Hattulan kunta luopui 2015 tehdyn päätöksen mukaan puhelinvaihdepalvelusta 31.12.2016. Henkilökunnan tavoittaa nykyisin pääosin suorista matkapuhelinnumeroista, jotka löytyvät verkkosivuiltamme osiosta "yhteystiedot" > "henkilöhakemisto". Muutokseen sopeutuminen vie luonnollisesti aikansa.

Soittaessanne kunnanviraston palvelupisteeseen numeroon 050 509 0347 pyydämme selkeästi esittämään nimenne ja asianne. Mikäli ette saa yhteyttä tavoittelemaanne henkilöön, pyydämme jättämään ääniviestin matkapuhelimeen tai olemaan yhteydessä esimerkiksi sähköpostilla. Voitte myös lähettää yhteydenottopyynnön tekstiviestillä. Tämä sujuvoittaa asiakaspalvelua. Esimerkiksi lomat, sairastumiset tai akuutti työtehtävä voi rajoittaa tavoitettavuutta, mutta teemme parhaamme. Pyydämme asiakkaita mahdollisuuksien mukaan soittamaan näkyvästä numerosta. Kiitos yhteistyöstä!

 

Viim. päivitetty 1.3.2017

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram