Siirry sisältöön

Lisätietoja lauantain LEGO-tapahtumasta

Ensinnäkin suuri kiitos rakennuskilpaan osallistuneille! Saimme määräajassa 74 eri kilpakuvaa ja ääniäkin annettiin yli 400! Kilpailun voittaja julkistetaan ja palkitaan tapahtumassa klo 12. Jokaista kilpakuvaa olemme myös päättäneet muistaa pienellä osallistumispalkinnolla, jotka toimitamme postitse. Vaikka voitto ei olisikaan osunut kohdalle, niin vinkkaamme, että Pii Poo Oy järjestää paikan päällä lisää pikkukilpaa!

Elokuvana tapahtumassa esitämme liikuntasalin puolella vuoden 2013 LEGO-tuotannon "Batman The Movie - DC Super Heroes Unite". Elokuvaa esitetään toistona noin klo 11.15 alkaen. Elokuvan kesto on noin tunti.

Tapahtumamme on kengätön eli kengissä tulee käyttää paikan päältä saatavia suojia (rajallinen määrä) tai jättää kengät kenkäkatokseen. Henkilökuntamme ohjeistaa paikan päällä. Näin huolehdimme viihtyvyydestä ja tuoreesta koulustamme. Kiitos yhteistyöstä ja lämpimästi tervetuloa!

 

Tapahtuma alkaa klo 11 ja päättyy klo 16, jonka jälkeen aloitamme näyttelyn purkutyöt.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram