Siirry sisältöön

Uusi linja-autojen Reittiopas Hämeenlinnan seudulle

Uusi Reittiopas on otettu käyttöön Hämeenlinnan seudulla. Digitransit (https://digitransit.fi) on HSL:n (Helsingin seudun liikenne) ja Liikenneviraston luoma uuden ajan Reittiopas, joka toimii tietokoneella ja älypuhelimella.

Uudesta Reittioppaasta löytyy lippu- ja maksujärjestlmä Waltin reitti- ja aikataulutiedot, jotka ovat käytössä Hämeenlinnan seudun joukkoliikenteen alueella. Reittioppaassa voi valita lähtöpaikan joko kirjoittamalla itse tai käyttämällä paikannusta.

Lisätietoja: Reittiopas

Reittioppaaseen pääset tästä.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram