Siirry sisältöön

Parolannummella kahdeksatta kertaa cross countryn SM-osakilpailu!

Kuva: Marko Vihriä

Cross countryn neliosainen SM-sarja käynnistyy Hattulan Parolannummella perinteisen Panssari CC -kilpailun merkeissä lauantaina 22. huhtikuuta.

Kahdeksatta kertaa järjestettävä Panssari CC on samalla Suomen enduromaajoukkueiden tukikilpailu, missä ilmoittautumis- ja mainostuottoa ohjataan MM-maajoukkuekilpailumatkaan. Kilpailun järjestäjänä toimivat ISDE-tukiryhmä ja Kangasalan Moottorikerho.

Panssari CC VIII -kilpailun ilmoittautuminen on jo avattu Kalkku ry:n nettisivulla www.kalkku.fi. Ilmoittautuminen päättyy 9. huhtikuuta.
Lue lisää tästä.

Klikkaa tästä ennakkovilkaisuun cross countryn SM-avauksen reitille!

 

Promoottorin videolla tutustutaan Parolannummen reittiin reilut kaksi viikkoa ennen kilpailua.

Mobius SM Cross Country -sarjan promoottori Marko Vihriä ja cross countryn lajipäällikkö Reijo Kivelä ajoivat Parolannummella varuskunta-alueella järjestettävän SM-avauksen ja oheisluokkien reitin ympäri keskiviikkona 5. huhtikuuta.

Promoottorin YouTube-kanavalla julkaistulla videolla nähdään osa reitistä, joka on samalla alueella kuin aikaisempina vuosina. Reitin ajosuunta on käännetty ja muoto poikkeaa hieman viime vuodesta. Promoottori ottaa videolla myös yleiskatsauksen edessä siintävään SM-kauteen oheisluokkineen:

Reitti on vielä kostea ja paikoitellen on isojakin vesilammikoita. Myös pieni määrä jäätä sekä lunta löytyy. Reitti vaikuttaa kuitenkin erittäin lupaavalta kilpailua silmällä pitäen, sillä routaa ei tuntunut olevan. Vuosi sitten vastaavaan aikaan reitti oli märempi ja routaakin oli, mutta kilpailu päästiin ajamaan käytännössä kuivissa oloissa.

Varikon lähellä olevat reitin hiekkamäet olivat jo nyt erinomaisessa kunnossa, vaikka kilpailuun on aikaa vielä yli kaksi viikkoa ja kevät on vasta käynnistynyt.

Kilpailun järjestäjätahot Kangasalan Moottorikerho ja enduron Suomen maajoukkueiden ISDE-tukiryhmä tekevät reitin kunnostustöitä ennen kilpailua. Reittiä on muun muassa tarkoitus lanata tasaisemmaksi, jolloin panssarivaunujen ajourista pyritään pääsemään eroon.

Kilpailun ilmoittautuminen päättyy sunnuntain 9. huhtikuuta kello 20:00. Ilmoittautuminen tapahtuu Kalkky ry:n nettisivun kautta www.kalkku.fi.

Mobius SM Cross Countryn yhteistyökumppaneita ovat Mobius, Bike & Boat World, Biolan, Blå Band, KTM, Mitas, Motopalvelu Niemitalo, Nilfisk, OFFROADPro, Racingbike Sidecar, TSMU Extreme Areena ja Wheel Factory.

 

Lisätiedot:

www.SMcrosscountry.fi
www.Facebook.com/SMcrosscountry
www.YouTube.com/81mediafinland1

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram