Siirry sisältöön

Hattula testaa Koiviston ja Niemisen

Haku Hattulan kunnanjohtajan virkaan päättyi 20.4. ja määräajassa tehtävään saatiin 15 hakemusta. Valintaa valmisteleva työryhmä päätti hakemusten perusteella kutsua haastatteluihin nykyisin Huittisten hallintojohtajana ja aiemmin entisen Vampulan kunnanjohtajana toimineen Katariina Koiviston, konsulttina nykyisin työskentelevän, Asikkalan entisen kunnanjohtajan Juri Niemisen sekä Harjavallan kaupunginjohtajana toimineen Jaana Karrimaan. Haastattelut suoritettiin keskiviikkona 3.5.2017.

 
Valintaprosessissa edetään määrätietoisesti ja uuden kunnanjohtajan valintaa valmisteleva työryhmä päätyi haastatteluiden jälkeen pidetyn keskustelun päätteeksi kutsua testattavaksi Katariina Koiviston sekä Juri Niemisen.

 
Lisätietoja valintaprosessiin liittyen antaa valintaa valmistelevan työryhmän ja kunnanhallituksen puheenjohtaja Kari Ventola 0400 413 249 tai kari.ventola@hattula.fi.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram