Siirry sisältöön

Lasten terveys, hyvinvointi ja palvelut -tutkimus

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) toteuttaa

Lasten terveys, hyvinvointi ja palvelut (LTH) -tutkimuksen, joka koskee 3-4-kk lapsia ja heidän perheitään. Kyseessä on pilottitutkimus, joka  toteutetaan kuuden maakunnan alueella loka-marraskuussa 2017. Kansallinen 4-vuotiaita lapsia koskeva tutkimus toteutetaan vuoden 2018 aikana.

-          Pilotissa ovat mukana seuraavat maakunnat: Kanta-Häme, Etelä-Karjala, Etelä-Savo, Päijät-Häme, muu Uusimaa (muutamia alueiden kuntia lukuun ottamatta) ja lisäksi mukana on Uudeltamaalta Kirkkonummen kunta. Tietoa kerätään 3-4kk vauvan vanhemmilta ja lastenneuvolan terveydenhoitajalta.

LTH Posteri

 

Viim. päivitetty 11.9.2017

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram