Siirry sisältöön

Alle kolmikymppiset työnhakijat käärivät hihansa piilotyöpaikkojen löytämiseksi Hämeenlinnan seudulta

Hämeenlinnan seudulla käynnistyy 24. lokakuuta uudenlainen Ammattilaiset Areenalla -työnhakukampanja, joka on suunnattu erityisesti alle 30-vuotiaille, joilla on ammattitutkinto. Siinä työnhakijoiden osaaminen kartoitetaan ja hakijat itse yhdessä kampanjan vetäjien kanssa kontaktoivat satoja yrityksiä muun muassa piilotyöpaikkojen löytämiseksi. Piilotyöpaikkoja ovat sellaiset työt, joihin kaivattaisiin työntekijöitä, mutta joita ei ole jostain syystä ehditty tai haluttu laittaa julkisesti hakuun.

Kahden kuukauden pituiseen työllisyyskampanjaan haetaan parhaillaan osaajia. Mukaan mahtuu 80 työnhakijaa Hämeenlinnan seudun kunnista: Hattulasta, Hämeenlinnasta ja Janakkalasta. Alueilta etsitään alle 30-vuotiaita, joilla on ammattitutkinto sekä halu, asenne ja into työllistyä avoimille työmarkkinoille.

Kampanjasta järjestetään kaksi avointa infotilaisuutta tiistaina 24.10. ja 31.10. Verkatehtaalla Crazy Town Hämeenlinnan tiloissa (Viipurintie 4, Hämeenlinna) kello 10:30 alkaen.

Ammattilaiset Areenalla -kutsu infoon

 

Lisätietoa infotilaisuuksista ja ilmoittautumisesta kampanjaan löytyy osoitteesta:

www.ammattilaisetareenalla.fi/hameenlinnan-seutu/

 

Lisätietoa:
Mikko Korpela, palveluvastaava, Business Arena Oy
p. 040 049 9242, mikko.korpela@businessarena.fi
www.ammattilaisetareenalla.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram