Siirry sisältöön

Itsenäisyyspäivän juhlaparaati Hattulassa

Perinteisen itsenäisyyspäivän juhlan sijaan tällä kertaa itsenäisyyttä juhlistetaan suomen kielen kunnassa tavallista suuremmin ja näyttävämmin Suomi 100 –hengessä!

Tavanomaisesti valtakunnassa on järjestetty yksi itsenäisyyspäivän paraati. Tällä kertaa niitä on ainakin kaksi, joista toinen Hattulassa! Mukana valmisteluissa ovat olleet esimerkiksi Panssariprikaati, Hattulan kunta, Hattulan seurakunta ja reserviläiset. Juhlajumalanpalvelusta lukuun ottamatta tapahtumat sijoittuvat Juteinikeskuksen (Opinkuja 2, 13720 Parola) lähiympäristöön / Hattulantielle.

Suosittelemme saapumaan juhlapaikalle mahdollisuuksien mukaan esimerkiksi jalan tai julkisilla. Hattulantiellä on tapahtuman aikana liikenteenohjaus ja Juteinikeskuksen parkkialueella pysäköintioppaat.

Tarkista tästä liikennejärjestelyt

 

Ole nopea! Soppatarjoilu 1000 ensimmäiselle ja vieläpä ilmaiseksi! Lämpimästi tervetuloa!

Kuvasta huolimatta paraatissa marssivat punatakkien sijaan omat joukot ja paraati sijoittuu Hattulantielle ? ”Taiteilijan” vapaudet…

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram