Siirry sisältöön

Tarjouspyyntö

TARJOUSPYYNTÖ

Hattulan kunta pyytää kuntalain 130 § mukaisesti ostotarjouksia Kotirinteen asemakaava-alueella sijaitsevasta päiväkotikäyttöön tarkoitetusta tontista. Julkisten lähipalvelurakennusten korttelialueena (YL) osoitettu asemakaavan mukainen tontti on kooltaan noin 4450 m2, joten rakennusoikeus yhteensä noin 1780 k-m2

(e=0,40). Tonttikartta liitteenä.

Tarjousten pohjahinta on 60 euroa / k-m2, eli 106 800 euroa. Pohjahinta perustuu vuonna 2016 teetettyyn arviointiin hoiva-asumiseen luovutettavan maa-alueen arvosta Parolassa.

Kotirinteen alue sijaitsee noin kahden kilometrin päässä Parolan keskusta-alueesta. Alueelle on osoitettu noin 100 erillispientalotonttia, joista 1-luovutusalueella (pohjoinen) sijaitsee noin 70 tonttia. Näistä noin 40 on rakentunut/rakentumassa (pääosin nuoria lapsiperheitä). Lisäksi 1-luovutusalueella sijaitsee viisi rivitalotonttia, joista yksi on rakennettu ja toinen on rakentumassa.

Alueen eteläosassa sijaitsevaa 2-luovutusalueen tontteja (jossa myös ko. tontti sijaitsee) ei vielä ole asetettu varattavaksi. Tällä alueella on kolmekymmentä erillispientalotonttia ja neljä rivitalotonttia. Alueelle on rakennettu kunnallistekniikka, joten rakentamisvalmius on olemassa. YL –tontin luovutuksen yhteydessä käyttöön otettavan kadun varressa olevat tontit asetetaan myytäviksi.

Muita ehtoja kuin hinta sisältäviä tarjouksia ei hyväksytä.

Ostotarjoukset on jätettävä 6.11. 2017 klo 12.00 mennessä osoitteeseen:

hattulan.kunta@hattula.fi

Lisätiedot:

Juha Prittinen, tekninen johtaja, 050-5993447

Arja Kauppi, toimistopäällikkö, 050-5090104

HattulaKotirinne06062011khallhyv

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram