Siirry sisältöön

Juteinikeskukselle juhlavalaistus Suomi 100 kunniaksi

Hattulassa valaistaan sekä Juteinikeskus että Panssariprikaatin esikuntarakennus Suomen 100 vuotisen itsenäisyyden kunniaksi sinivalkoisin valoin. Valaistuksen on suunnitellut ja toteuttaa Rockvalojen Mikko Skyttä. Juteinikeskus on juhlavalaistuksessaan 5. - 6.12.2017, joten sitä pääsee ihastelemaan esimerkiksi Hattulan itsenäisyyspäivän juhlaparaatin aikana.

Suomen juhlavuonna valotaide on tullut tutuksi suurelle yleisölle esimerkiksi Luminous -valotaideprojektin kautta, jossa merkittäviä suomalaiskohteita valaistaan tyylikkäästi Suomi 100 -hengessä. Juteinikeskuksen ja Panssariprikaatin esikuntarakennuksen juhlavalaisu on erillinen projektinsa, mutta täydentää upeaa kansallista Suomi 100 -projektia tyylikkäästi.

Tervetuloa ihastelemaan!

Mikko Skyttän valotaidetta

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram