Siirry sisältöön

Neuvola mukana THL:n lasten terveys- ja hyvinvointitutkimuksessa

Hattulan neuvola on mukana THL:n käynnistämässä Lasten terveys, hyvinvointi ja palvelut (LTH) –tutkimuksessa, jossa kerätään monipuolista seurantatietoa pienten lasten ja perheiden hyvinvoinnista, terveydestä sekä palvelujen käytöstä ja palvelukokemuksista. LTH-tutkimuksessa pääpaino on huoltajien kokemustiedon keräämisessä. LTH-tutkimus liittyy hallituksen kärkihankkeeseen (Lapsi –ja perhepalveluiden muutosohjelma LAPE), jonka tavoitteena on uudistaa nykyisiä lasten, nuorten ja perheiden palveluja paremmin tarpeita vastaaviksi.

Lisätietoa täältä!

Viim. päivitetty 17.1.2018

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram