Siirry sisältöön

Hattulan ja Hämeenlinnan jätekuljetusten kilpailutus päätökseen

Hattulassa ja Hämeenlinnassa siirrytään kunnan järjestämään jätehuoltoon, joka koskee kuiva-, seka- ja biojäteastioiden tyhjennystä sekä jätehuoltoon liittyvää asiakaspalvelua ja laskutusta. Hattula ja Hämeenlinna ovat antaneet kunnan jätehuollon Kiertokapulan hoidettavaksi. Siihen siirrytään kahdessa vaiheessa. Kiertokapula on nyt kilpailuttanut ensimmäisen vaiheen jätekuljetukset, jotka alkavat 1.10.2018. Tarjouksia saatiin yhteensä 5 toimijalta. Tarjouskilpailun voitti Remeo Oy.

1.10.2018 aloitetaan länsi- ja pohjoispuolen (kts. kartta tästä) jätehuollon hoitaminen Kiertokapulan toimesta. 1.5.2019 liitetään etelä- ja itäpuolen (kts. kartta) alueet Kiertokapulan palveluiden piiriin. Tämän alueen jätekuljetusten kilpailutus järjestetään erikseen. Aluejaoista tulee löytymään tarkempaa tietoa Hämeenlinnan kaupungin karttapalvelusta. Karttapalvelussa valitaan ensin ”Valitse kartalla näkyvät tiedot”. Otsikon ”Aluejakoja” alta löytyy ”Kunnan järjestämä jätteenkuljetus”.

Kiertokapula lähettää julkisen tiedotteen jätehuollon muuttumisesta kaikille Hattulan ja Hämeenlinnan alueen kotitalouksille helmi-maaliskuun vaihteessa. Länsi- ja pohjoispuolen asukkaille, joiden jätehuoltoa Kiertokapula alkaa hoitaa 1.10., lähetetään kesäkuun puoleen väliin mennessä osoitteellinen tiedote. Osoitteellisessa tiedotteessa olevat tiedot tulee tarkistaa ja ilmoittaa mahdollisista virheellisistä tiedoista Kiertokapulan asiakaspalveluun. Näin jäteastioiden tyhjennykset saadaan syksyllä toimimaan toivotusti.

-          Tässä vaiheessa asukkaiden ei tarvitse ryhtyä toimenpiteisiin. Kun asukkaat saavat osoitteellisen tiedotteen, toivomme, että he käyvät tiedot tarkkaan läpi ja ilmoittavat mahdollisista virheistä asiakaspalveluumme. Jos länsi- tai pohjoispuolen asukkaalle ei ole tullut osoitteellista tiedotetta kesäkuun puoleen väliin mennessä, on hyvä olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Etelä- ja itäpuolen asukkaille tämä osoitteellinen tiedote tulee vuodenvaihteen molemmin puolin, Kiertokapulan palvelupäällikkö Liisa Sivusaari toteaa.

 

Lisätietoja jätekuljetuksen kilpailutuksesta medialle antaa:
Joakim Pyttynen
hankinta- ja logistiikkainsinööri
puh. 075 753 0014
joakim.pyttynen@kiertokapula.fi

Lisätietoja Hattulan ja Hämeenlinnan muuttuvasta jätehuollosta medialle antaa:
Liisa Sivusaari
palvelupäällikkö
puh. 075 753 0040
liisa.sivusaari@kiertokapula.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram