Siirry sisältöön

Daisy helpottaa perheiden arkea

Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa otetaan käyttöön uusi varhaiskasvatuksen toiminnanohjausjärjestelmä.  Uuden, Daisy-nimisen järjestelmän kautta huoltajat voivat hoitaa kaikki lapsen hoitoon ja varhaiskasvatukseen liittyvät asiat, kuten esim. hoitopaikan haku, hoitoaikojen ilmoittaminen, ilmoittautuminen esiopetukseen, huoltajien tiedot, muutosilmoitukset ja kodin ja hoitopaikan välinen viestintä. Järjestelmä toimii niin mobiilissa, tabletissa kuin tietokoneellakin.

 

Daisy-toiminnanohjausjärjestelmä on seutukunnallinen hankinta ja se otetaan käyttöön 1.6.2018. Huoltajille tiedotetaan järjestelmän käyttöönotosta ja käytöstä kevään aikana Tenavanetissä infotilaisuudessa sekä kunnan verkkosivuilla osoitteessa www.hattula.fi/palvelut/sivistys/varhaiskasvatus.

 

 

Lisätiedot:

Jari Wihersaari, sivistysjohtaja, puh.  050 5745616, jari.wihersaari@hattula.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram