Siirry sisältöön

Lisätietoja kunnan taidehankinnasta

Hattulan kunta käynnisti mielenkiintoisen, avoimen taidehankinnan maaliskuun lopussa. Taidehankinnasta järjestettiin Juteinitalolla infotilaisuus 12.4., joka keräsi runsaasti kiinnostuneita paikan päälle. Hankinta liittyy uuteen terveysasemaan ja hankinnan kokonaisarvo voi maksimissaan olla 20 000 euroa. Kiinnostuneet voivat lukea hankinnasta ja siihen liittyvistä tietopyynnöistä tarkemmin kunnan hankintasivulta, jonne pääsee tästä tai kunnan etusivulta "hankinnat" -linkin kautta.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram