Siirry sisältöön

Millainen on mielestäsi paras mahdollinen maakunta? Osallistu verkkoaivoriiheen!

Kanta-Hämeen maakunta- ja sote-valmistelua tekevä Oma Häme kokoaa kantahämäläisten ja täällä työskentelevien näkemyksiä tulevasta maakunnasta verkkoaivoriihessä 20.4. saakka. Aivoriihessä voi kertoa mielipiteensä haluamistaan asioista, esimerkiksi millaisia ovat erinomaiset sosiaali- ja terveyspalvelut, mitkä asiat tekevät arjesta Kanta-Hämeessä sujuvan tai ovatko vaikuttamismahdollisuudet riittävät.

Osallistua voi haluamastaan näkökulmasta esimerkiksi asukkaana, maakunnan tulevana työntekijänä, elinkeinoelämän edustajana, luottamushenkilönä tai järjestön edustajana – tai vastata monta kertaa eri näkökulmista.

– Haluamme kuulla Kanta-Hämeessä asuvien ja työskentelevien ajatuksia siitä, millainen on heidän mielestään paras mahdollinen maakunta. Toivottavasti saamme väkeä mukaan mahdollisimman laajasti ideoimaan yhteistä maakuntaamme, sanovat muutosjohtajat Jukka Lindberg ja Matti Lipsanen Oma Hämeestä.

Kaikkien osallistumisen yhteydessä yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan lahjakortteja.

Osallistu verkkoaivoriiheen

Tästä Oma Hämeen etusivulle

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram