Siirry sisältöön

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset ja avustukset järvien suojelua edistäviin hankkeisiin

Yksityisteiden kunnossapitoavustukset

Vuoden 2018 yksityisteiden kunnossapitoavustukset ovat YTL:n mukaisten Hattulan kunnan alueella olevien tiekuntien haettavissa. Edellisenä vuonna kunnossapitoavustusta saaneen tiekunnan tulee liittää hakemukseensa selvitys vuoden 2017 avustuksen käytöstä. Hakemus- ja talousarviolomake löytyvät kunnan verkkosivuston etusivulta (www.hattula.fi/lomakkeet/). Lomakkeita saa myös Juteinitalon palvelupisteestä (os. Kauppatie 3, Parola) kirjaston aukioloaikoina.

 

Avustukset järvien suojelua edistäviin hankkeisiin

Vuoden 2018 järvien suojeluavustukset ovat Hattulan kunnan alueella sijaitsevien vesistön suojeluyhdistysten haettavissa. Vapaamuotoisiin hakemuksiin tulee liittää vuoden 2017 toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus sekä vuoden 2018 toimintasuunnitelma ja talousarvio. Uuden hakijan tulee toimittaa myös yhdistyksen säännöt.

 

Edellä mainitut avustushakemukset pyydettyine liitteineen tulee toimittaa 29.6.2018 klo 15.00 mennessä osoitteella: Hattulan kunta, tekninen toimiala, Pappilanniementie 9, 13880 Hattula tai sähköpostitse osoitteeseen toimisto.tekninen@hattula.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram