Siirry sisältöön

Hattula 150: Nuorten Hattula –valokuvauskilpailu

Kuvankaunis luonto, historiallisia kohteita, dynaamista tekemistä ja erilaisia tapahtumia…Kaikenlaista kyllä löytyy, mutta miten se näyttäytyy nuorten silmin? Mitä on nuorten Hattula ja mikä heille on arvokasta? Kertokaa se meille kuvin!

Hattulan kunta käynnisti kuluneella viikolla valokuvauskilpailun, johon voivat osallistua ala- ja yläkoululaiset sekä lukio/toinen aste. Kuvia voi lähettää kahden teeman pohjalta: luontokuvat ja toiminalliset kuvat, mutta yhteensä maksimissaan kolme kuvaa / osallistuja. Kilpailu on auki viikot 22-35 eli kuvat on toimitettava 2.9. mennessä sähköpostitse. Palkintoraadissa on edustus nuorisovaltuustosta ja kunnan johtoryhmästä. Kaikkien kuvien kesken valitaan kolme parasta. Voittaja saa 300 euroa, toiseksi sijoittunut 200 euroa ja kolmanneksi 100 euroa. Lisäksi raati voi halutessaan jakaa kunniamainintoja (50 euroa / kpl). Palkintosumma luovutetaan henkilökohtaisena ostolupana paikalliseen liikkeeseen. Kilpailun ohjeistus tapahtuu koulujen henkilökunnan kautta.

Kännykamerat räiskymään ja onnea kilpaan!

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram