Siirry sisältöön

Ketterimmät -työllisyysohjelman kampanja käynnissä

Ketterimmät on Hämeenlinnan seudun työllisyysohjelma vuosille 2017-2025, jota toteutetaan Hattulassa, Hämeenlinnassa ja Janakkalassa. Sen keskiössä ovat työnhakijoiden ja työnantajien aidot tarpeet. Työllisyysohjelmaa toteutetaan ketteränä prosessina nopein käytännöllisin toimenpitein.

Ketterimmät-kampanja pyörii parhaillaan paikallisissa busseissa. ”Heitä työnantajaa porkkanalla” rohkaisee työnhakijoita aktiivisuuteen ja kaivamaan esiin myös piilotyöpaikkoja. Hakijan kannattaa ottaa selvää tarjolla olevista tuista ja kertoa niistä potentiaalisille työnantajille. Tsekkaa lyhyt kampanjaklippi tästä!

Työllisyysohjelman tuloksia seurataan ja analysoidaan säännöllisesti ja niitä voi seurata tällä sivulla www.hameenlinna.fi/ketterimmat.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram