Siirry sisältöön

Yksi paikka tapahtumille - Tavastia Events

Syötä tapahtumatietosi Tavastia Eventsiin!

Tavastia Events on koko Kanta-Hämeen kattava avoin tapahtumarajapinta. Jokainen tapahtumanjärjestäjä - niin pieni kuin suurikin - voi omat tapahtumat sinne syöttää. Tavastia Eventsistä voit myös hakea kaikki tai halutut Kanta-Hämeen tapahtumat esille esimerkiksi omille sivuillesi tai sovellukseen. Palvelu on jo käytössä, mutta kehitystyö luonnollisesti jatkuu. Tarkoituksenamme on ottaa Tavastia Events -rajapinta käyttöön myös Hattulan kunnan omassa tapahtumakalenterissa.

Tavastia Events on koko maakunnan yhteinen paikka sen kaikille tapahtumille. Tavastia Eventsin avoimuus varmistaa, että kuka/mikä tahansa taho voi hakea ja näyttää kaikki Kanta-Hämeen tapahtumat sovelluksessaan tai hakusivullaan helposti yhteneväisessä muodossa. Aikaisemmin hajanaisuus ja suljetut järjestelmät tekivät tästä lähes mahdotonta tai ainakin erittäin haastavaa. Jatkossa on tarkoitus, että yksi syöttö ja muokkaus riittää vaikka tapahtuma näkyisikin vaikka kuinka monella eri verkkosivulla ja sovelluksessa.

Tavastia Events on osa Avoin Häme -hanketta.

Tutustu tästä tarkemmin!

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram