Siirry sisältöön

%-taidehankinnan voittaja

Hattulan kunta julisti kuluvana vuonna avoimen taidehankinnan 29.3.-31.5. Hanke on tarkoitus toteuttaa uuden terveysaseman yhteydessä, joka valmistuu helmikuussa 2020. Taidehankinnan maksimiarvoksi päätettiin 20 000 €, johon sisältyisi taideteos palkkioineen. Ehtona oli, että taideteos voitaisiin sijoittaa terveysaseman aulaan, pääjulkisivuun, sisäänkäyntiin tai piha-alueelle. Lisäksi taideteoksen toivottiin liittyvän jollain tavalla Hattulaan. Teokselle asetettiin myös seuraavat kriteerit: julkiseen tilaan soveltuva, pitkäaikainen, terveellinen ja turvallinen. Teos tulee olla huollettavissa kohtuullisin kustannuksin.

Kilpateoksia saatiin yli 40 kappaletta, kiitos kaikille osallistuneille! Hankkeesta järjestettiin osallistujille infotilaisuus keväällä ja kuntalaiset saivat ottaa Hattula-Päivien aikana kantaa omista ehdokkaistaan. Tuomaristo teki lopullisen valintapäätöksen, jonka perusteella voittajaksi valittiin Kati Lehtosen teos ”Kynnepää – vemmelpuu”. Lämpimät onnittelut Katille!

Lue lisää Kati Lehtosen teoksesta tämän linkin takaa. Mukana on myös havainnekuvia (pahoittelemme skannauksesta johtuvaa kuvien heikohkoa laatua).

Kiinnostuneet voivat vielä tutustua hankkeen taustoihin hankinnat-osiossa tämän linkin takaa.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram