Siirry sisältöön

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan jätehuollon muutoksista

Hattula ja Hämeenlinna ovat antaneet jätehuoltonsa Kiertokapulan hoidettavaksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Kiertokapula alkaa hoitaa Hattulan ja Hämeenlinnan seka-, kuiva- ja biojäteastioiden tyhjennyksiä sekä jätehuoltoon liittyvää asiakaspalvelua ja laskutusta. Jätehuollon aloitus on jaettu kahteen osaan. 1.10.2018 aloitetaan läntinen ja pohjoinen alue (kts. kartta). 1.5.2019 liitetään itäinen ja eteläinen alue Kiertokapulan palveluiden piiriin. Kun kunnan jätehuolto on keskitetty yhdelle toimijalle, pystytään jätekuljetukset suunnittelemaan logistisesti järkeviksi, jolloin esimerkiksi ympäristövaikutukset jäävät pienemmiksi. Yksi toimija takaa myös sen, että jokaisella kuntalaisella on samat palvelut, edut ja hinnat.

Yleisötilaisuuksia järjestetään elo- ja syyskuun aikana niille asukkaille, joiden jätehuoltoon tulee muutoksia lokakuussa, seuraavasti:

-          Hämeenlinna, Wetterhoffin auditorio 22.8. klo 18–20

-          Hattula, Juteinitalo 28.8. klo 18–20

-          Renko, kirjasto 3.9. klo 18–20

-          Kalvola, palotalo 12.9. klo 18–20

Tilaisuuksissa ovat paikalla kunnan, jätehuoltoviranomaisen ja Kiertokapulan edustajat. Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu.

Tervetuloa!

Hattula ja Hämeenlinna kartta

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram