Siirry sisältöön

Hattulan suuren joulunavauksen myyjäispaikat varattavissa 10.10. alkaen

24.11. klo 10-17 järjestettävään upeaan tapahtumaan on luvassa runsaasti jouluista tunnelmaa ja koettavaa kaiken ikäisille! Mukana on myös joulumyyjäisosasto, josta meillä on ilo kertoa lisätietoja.

Joulumyyjäisosastolle aloitetaan sitovat pöytävaraukset juuri nyt. Sisällä pöytiä on varattavissa 31 kappaletta (180x70cm) ja sama henkilö voi varata korkeintaan kaksi pöytää. Hinta on 10 euroa / pöytä. Rekkejä, telineitä, hyllyjä tai muita sellaisia emme valitettavasti salli myyjäistilaan, vaan kaikki myytävä on mahduttava pöydille ja lisäksi myytävien on oltava turvallisia, itsetehtyjä, jouluteemaan sopivia tuotteita, kuten käsitöitä tai leivonnaisia. Leivonnaisia myytäessä tuoteselosteet on sijoitettava asiakkaan näkyville.

Tarjoamme samaan hintaan varattavaksi hieman tilaa myös Juteinikeskuksen edustalta ulkoa. Ulos sijoituttaessa varaaja maksaa vain tilasta ja järjestää itse myyntipisteensä paikan päälle. Tiedot on ilmoitettava varausta tehtäessä. Arvioimme ulkotilan riittävyyttä varaustilanteen kehittyessä ja tarvittaessa keskeytämme varaamisen, mikäli varauksia tehdään runsaasti. Kannattaa siis olla nopea!

Tiedustelut sekä varaukset:

Tässä vaiheessa käytännön syistä johtuen vain sähköpostilla: tytti.peltola@evl.fi

 

Tapahtumasta lisää tapahtuma-osiossa, jonne pääset tämän linkin kautta.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram