Siirry sisältöön

Hattulan suuri joulunavaus on pian täällä

Kaikille avoimen tapahtuman vetonaulana viime vuodelta tuttu, huippusuosion saavuttanut suuri LEGO-näyttely, nyt uusittuna ja jouluisessa asussa! Näyttelyyn sisältyy huikeita kaupunkikokonaisuuksia, erilaisia figuureita ja asetelmia, rakentelupisteitä, pientä kilpaa, palikkameri ja tuotemyyntiä. Tapahtumastamme voit helposti hankkia myös jouluherkut tai lahjoja, sillä joulumyyjäisemme kattavat pelkästään sisätiloissa yli 30 pöytää!

Ohjelmassa lisäksi:

Upea tontturata, kasvomaalausta, askartelua, valokuvausta jouluista taustaa vasten yhdessä tonttujen kera, kirjastoauto, jouluinen live-musiikkiesitys klo 15 (PSPR bändi), arvontaa, makkara- ja metrilakumyyntiä ja hernekeittoa vaikka kotiin vietäväksi (oma astia mukaan), joulupukki leikkisine tonttuineen konvehteja jakamassa ja muuta mukavaa! Joulupuurot tapahtuman alussa nopeimmille! Koko tapahtuman ajan kävijöitä palvelee kahvilakioski glögeineen ja muine herkkuineen. Tapahtumalla oma sivunsa facebookissa (Hattulan suuri joulunavaus). Tapahtuma-ajan voit tutustua kunnan pisteellä myös harrastus- ja tonttitarjontaan.

Tapahtumassa myös jouluiset alpakat (tai laamat) kello 12-14!

 

Tapahtuman kruunaa sydämellinen joulutunnelma ja valaistus!

Tapahtuma soveltuu kaiken ikäisille eikä pääsymaksua peritä. Olet lämpimästi tervetullut!

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram