Siirry sisältöön

Latutiedote 17.12.2018

Lunta tarvitaan n. 10-20 cm, jotta ensimmäinen latupohja voidaan tampata.

Hattulan hiihtoladut joulun aikaan ja vuoden vaihde

 • Latuja pyritään ajamaan aluksi Parolan pururadalla. Jatkossa, jos lunta tulee riittävästi Parolannummen kuntoradalla ja muilla tasaisemmilla latupohjilla. Latu- ja ulkoiluolosuhteita on paranneltu aika mukavasti kuluneen vuoden aikana.
  Pekolan kuntorata perusparannettiin mm. risukoista ja rata sai uuden purupinnan
 • Parolan pururata sai uudet led-valot ja reittiä levennettiin puita poistamalla. Nyt lumi sataa paremmin reitille ja valot ovat aika kivat. Levensimme yhden kapeikon ja kaivoimme muutaman ojan ihan viime viikolla. Tätä reittiä on alkuun pohjattu traktorilla, joka meni harmittavasti vaihtoon. Tilanne siltä osin aiempaa huonompi.
 • Parolannummen kuntoradalle asennettiin myös uudet led-valot. Kuntoportaat ovat saaneet huikean suosion. Harmillisesti talvikunnossapitoa ei pystytä portaissa järjestämään vaikka valot niissä ovatkin tehokkaat ja hyvät.
 • Lepaan kuntorata sai pientä fiksausta viime vuonna ja tänä syksynä. Kohtalaisen pienellä lumella saadaan ainakin luisteluhiihdon pohja.
 • Purua ajettiin lisää Parolasta lähes Marttaristille saakka.
 • Latukoneiden ajajiin saatiin muutama uusi ajaja reserviläisille. Paljastamme nimet myöhemmin. 😉
 • Lähiaikoina on ajatus avata uusi facebook-sivu: Hattulan hiihtoladut, jonne pääsee tältä sivulta vaikka ei olisikaan facebookin käyttäjä. Tuota sivua päivittää useampi henkilö, jolloin sivu, jos hyvin käy, on aiempaa informatiivisempi.

   

Hyvää Joulua ja Sporttia Uutta Vuotta 2019!

Hattulan liikuntatoimi – latutiimi !

Hattulan hiihtoladut hoitosuunnitelmat 2018-2019

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram