Siirry sisältöön

Hiihtoladut ja luistelujäät

Hattulan latutiedot päivitetään jatkossa uudelle ”Hattulan hiihtoladut” -sivustolle Facebookkiin. Sivustoa päivittävät esimerkiksi ladunajajat. Näin turvataan mahdollisimman ajantasainen tieto. Sivu on julkinen ja sitä voi seurata kirjautumatta Facebookiin tämän linkin takaa. Kunnan kotisivuilla tiedotetaan jatkossa isommista muutoksista.

HIIHTOLADUT JA RETKILUISTELU

  • Kaikki Hattulan hiihtoladut avataan mahdollisimman pian lumisateen jälkeen. Järvien ja peltojen ladut avataan vasta, kun esim. ladut tukkiva tuuli on rauhoittunut. Aina siis lumisade ei ole ns. ”merkityksellinen tekijä”. Hiihtolatujen kartta löytyy osoitteesta: https://www.hattula.fi/palvelut/sivistys/vapaa-aikapalvelut/liikunta/suunnistuskartat/ sieltä Hattulan ulkoilukartta, jossa on myös hiihtoladut. Kartta on suuntaa antava.
  • Järvillä on jään päälle noussut vesi erityisenä haasteena. Järviladut eivät siis onnistu.
  • Latutietoja päivitetään parhaiten Hattulan hiihtoladut –facebooksivulla. Siellä on paljon yksityiskohtaisempia ohjeita ja karttoja. Sivu on julkinen ja sinne pääsee Hattulan kunnan nettisivun kautta linkillä myös ne JOTKA EIVÄT ole kirjautuneet facebookkiin normaalina käyttäjinä. Tällöin on vain lukuoikeus.
  • Poransaaren matkaluistelurataa, yksityisen ylläpitämänä, ei myöskään ole huonon jäätilanteen vuoksi saatu onnistumaan - ainakaan vielä. Facebook: Poransaaren matkaluistelurata
    Peukku talkootyöstä!

LUISTELUJÄÄT

  • Jääkiekkokaukalot ja yleisluistelujäät ovat auki siinä laajuudessa kuin tänä talvena niitä ajetaan. Pappilanniemessä on uusi kenttä ja muutama ”ei koulun kenttä” on jätetty hoidon ulkopuolelle. Kaikkia luistelujäitä hoidetaan ma-pe. Keskuskentän jäät aurataan myös viikonloppuisin la –su aamusella.
  • Parolan keskuskentän pukukoppi on jouduttu sulkemaan. Valitettavasti parina viikonloppuna ilkivalta on ollut sitä luokkaa, ettei muuta vaihtoehtoa löydetty. Harmillista! Tilaisuuksiin ja tapahtumiin on mahdollisuus kuitata avain, jolloin käytöstä vastaa yhdyshenkilö niin kuin muissakin urheilutiloissa.

Yksityiskohtaista tietoa luistelukentistä: petri.kallio@hattula.fi
Yksityiskohtaista tietoa laduista: jari.salmela@eduhat.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram