Siirry sisältöön

Kotisivuja kehitetään

Hattulan kunnan nykyiset kotisivut ovat olleet käytössä reilut kolme vuotta. Kokemuksia on kerätty, palautetta saatu ja ideoita syntynyt. Erityisesti asiakaskäytön kehittämistarpeita on tunnistettu. Kuluvalle vuodelle on asetettu tavoitteeksi kehittää kunnan kotisivujen navigointia, mobiilikäyttöä sekä tietojen löydettävyyttä. Lisäksi myöhemmin on tarkoituksena suorittaa ainakin Suomi.fi:n palvelutietovarannon (PTV) integraatio. Myös muita pienempiä kehittämistoimenpiteitä on tarkoituksena toteuttaa resurssien puitteissa. Nuorille on alustavasti ideoitu omaa sivustoaan.

 

Lisätietoja:

Launo Haapamäki, yhteyspäällikkö
050 5233 116

 

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram