Siirry sisältöön

Hämeen uusyrityskeskukselle uusi toimitusjohtaja

Hattulan kunnankin rahoittaman ja hyödyntämän Hämeen uusyrityskeskus ry:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu yritys- ja yhteysmanageri Marko Ahtiainen. Hän siirtyy tehtäväänsä Linnan Kehitys Oy:n palveluksesta. Aikaisemmin hän on toiminut mm. Hämeenlinnan kaupungin, Suomen Urheiluliiton ja puolustusvoimien palveluksessa sekä yrittäjänä. Ahtiainen aloittaa tehtävässään marraskuussa 2019.

Ahtiainen on erittäin innostunut uudesta tehtävästään.

Hämeen uusyrityskeskus vastaa osaltaan toiminta-alueensa elinvoimasta ja on osoittanut yli 20 toimintavuotensa aikana olevansa erinomainen yrittäjäksi aikovien neuvonta- ja palvelujärjestö. On upea mahdollisuus tulla kehittämään laajalla yhteistyöllä toimintaa tulevan vuosikymmenen haasteisiin, Marko Ahtiainen toteaa.

Hän seuraa tehtävässään Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja Olli Karia, joka jää eläkkeelle. Hämeen uusyrityskeskuksen toimitusjohtajan tehtävää haki kaikkiaan 65 henkilöä.

Hakijoiden joukossa oli monia hyviä ehdokkaita.

Hakijoiden määrä kuvastaa hyvin Hämeen uusyrityskeskuksen kiinnostavuutta ja sen toiminnan merkittävyyttä seutukunnan elinvoiman ylläpitämisessä ja lisäämisessä, Hämeen uusyrityskeskuksen hallituksen puheenjohtaja Kari Suokas toteaa.

Hän kertoo olevansa täysin vakuuttunut siitä, että Hämeen uusyrityskeskus saa Marko Ahtiaisesta toimitusjohtajan, jolla on erinomaiset edellytykset jatkaa toimitusjohtaja Olli Karin tekemää hyvää työtä uusyrityskeskuksen menestymiseksi tulevaisuudessakin.

Lisätiedot: Hämeen uusyrityskeskus ry:n hallituksen puheenjohtaja Kari Suokas, p. 044 7540 511

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram