Siirry sisältöön

Pari- ja perheterapiaa saatavilla Hattulassa

Pari- ja perheterapeuttista keskusteluapua on saatavilla Hattulassa sosiaalitoimiston tiloissa. Keskustelemaan voi tulla yksin tai parina. Käyntikerrat pyritään järjestämään tarpeen mukaan joko viikoittain tai harvemmin niin monta kertaa kuin on tarkoituksenmukaista.

Palvelu on luottamuksellista ja maksutonta. Perhepsykoterapeutti Markku Kautiainen on tavattavissa kunnanvirastolla sosiaalitoimiston tiloissa, osoitteessa Pappilanniementie 9, 4. krs. Ajalla 6.5. – 31.8.19 palvelua on saatavilla keskiviikkojen lisäksi maanantaisin. Heinäkuussa palvelu on kesätauolla. Syyskuusta alkaen palvelua tarjotaan keskiviikkoisin.

Tiedustelut ja ajanvaraus arkisin perhepsykoterapeutti Markku Kautiaiselta 044-9834888
markku.kautiainen@pp.inet.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram