Siirry sisältöön

Harrasterieha Juteinikeskuksella

Perinteinen harrasterieha järjestetään sunnuntaina 18.8 klo 10-13 Juteinikeskuksella. Harrasteriehassa yhdistyy paikallisen harrastustoiminnan esittely ja MLL:n perinteinen syysrieha kirpputorineen ja kahvioineen.

Riehan aikana Juteinikeskusken alue on toimintaa pullollaan; MLL:n kirpputori ja kahvio täyttävät ruokalan alueen samalla kun harraste-esittelyt elävöittävät liikuntahallin ja Juteinikeskuksen piha-alueen. Harraste-esittelyjen tarkoituksena on tuoda esille Hattulassa tarjolla olevaa harrastustoimintaan aktiivisella ja konkreettisella tavalla. Tapahtuma on tarkoitettu kaikenikäisille, ohjelmaa on niin perheen nuorimmille kuin isovanhemmillekin! Tänä vuonna yritämme erityisesti houkutella lapsiperheiden seuraksi senioreita.

Harraste-esittelyjen lisäksi tarjolla on myös muita ilmaisaktiviteetteja. Pomppulinnaa, kasvomaalausta ja voitpa myös kokeilla piha-alueen uutta Multigolf-rataa, jonka viralliset avajaiset pidetään kuun vaihteessa.

 

Lisätiedustelut:

Tristan Fay, Liikuntakoordinaattori
050 322 3484, tristan.fay@eduhat.fi

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram