Siirry sisältöön

Koululaisille entistä laadukkaammat päätelaitteet

Hattulan peruskoululaisten käytössä olevien tablettien kolmen vuoden leasing-sopimus päättyi keväällä. Tietohallinto sai tehtäväksi hankkia peruskoululaisille uudet laitteet koulupolun taas käynnistyessä elokuussa. Uudet Chromebook-laitteet ovat aikaisempaa monikäyttöisempiä kynällisine kosketusnäyttöineen sekä tablettiominaisuuksineen. Tämä vastaa paremmin alati digitalisoituvan opiskelun kirjaviin tarpeisiin. Aiemmin sopimustoimittaja vastasi koneiden asennuksesta käyttöönoton yhteydessä, mikä nyt toteutetaan kunnan omana työnä. Toimintatavalla säästetään yli 10 000 euroa. Myös yhteiskoneiden käytön lisääminen tuo säästöjä. Parolan lukion opiskelijoilla on käytössään niin ikään kunnan hankkimat kannettavat tietokoneet, joista opiskelijat maksavat vuosittaista panttia.

Peruskoululaisille hankittuja Chromebookeja
Ict-tukihenkilö Petri Sirkka asentamassa koneita
Asennettuja Chromebookeja valmiina käyttöön

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram