Siirry sisältöön

Lepaan messut 15.-17.8.

Lepaan perinteiset messut käynnistyvät ensi torstaina 15.8. Vuosittainen tapahtuma houkuttelee Hattulaan tuhansittain kävijöitä. Lepaalla kohtaavat puutarha- ja viheralan kaikki sektorit kiinteistönhoidon ja maanrakennuksen ammattilaiset. Kävijöiden joukkoon kuuluvat esimerkiksi kasvihuoneyrittäjät, marjan- ja vihannestenviljelijät, taimistoviljelijät, puutarhakauppiaat, kaupunkien, kuntien ja seurakuntien viherväki ja golfkentänhoitajat sekä alan urakoitsijat. Mukaan mahtuu myös maanviljelijöitä, kotipuutarhureita, alan opiskelijoita, tutkijoita ja viranomaisia.

Hattulan kunnan piste löytyy ulkoa numerolla 84. Pisteellä voit tutustua kunnan tonttitarjontaan ja kysyä esimerkiksi vapaa-ajan tai matkailun vaihtoehdoista.

Messusivuille tästä

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram