Siirry sisältöön

Olisiko sinusta hattulalaisen lapsen tukihenkilöksi?

Oletko täysi-ikäinen, luotettava aikuinen, jonka oma elämä on kunnossa?

Haluaisitko tarjota aikaasi sitä tarvitsevalle lapselle tai nuorelle?

Hattulan kunta etsii tukihenkilöiksi lapsille tavallisia ja luotettavia aikuisia, joilla on halua ja aikaa toimia lapsen tai nuoren tukena sekä mahdollisuus pitkäaikaiseen sitoutumiseen. Lapsen tai nuoren tukihenkilönä toimiminen on ajan ja läsnäolon antamista arkisissa tilanteissa sekä lapsen elämässä luotettavana aikuisena rinnalla kulkemista. Tukihenkilö toimii kuuntelijana, kannustajana sekä kiinnostusta osoittavana aikuisena lapselle.

Lapsen ja tukihenkilön suhde on yhdessä tekemistä ja olemista. Yleensä tukihenkilö ja lapsi tapaavat kodin ulkopuolella. Kukin tukisuhde muotoutuu lapsen tarpeista ja tukihenkilön ominaisuuksista riippuen omannäköisekseen.

Tavallisesti tukihenkilösuhteessa tapaamisia on kuukausitasolla noin 1-4. Tukihenkilölle maksetaan palkkiota sekä korvataan mahdolliset tukihenkilötoiminnasta aiheutuvat kustannukset. Tukihenkilöiltä vaaditaan lasten kanssa työskentelevien rikostaustaote.

Koulutamme tukihenkilöt tehtävään! Syksyn 2019 koulutuspäivät:

1.10.2019 klo 17.00

9.10.2019 klo 17.00

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä sähköpostitse ja kerro itsestäsi sekä tilanteestasi:

katri.ramo@hattula.fi

laura.uimonen@hattula.fi

Viim. päivitetty 16.8.2019

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram