Siirry sisältöön

InnoVaka 2 -hanke - Päiväkoti Viiriäisen piha kehittyy!

Päiväkoti Viiriäisen piha-alueen kehittämistyön 1. vaihe antoi piristysruiskeen erityisesti pienten, alle 3-vuotiaiden lasten pihalle. Pölyävä hiekka vaihtui keinonurmeen, leikkivälineet on järjestelty uudelleen huomioiden ensisijainen käyttäjäryhmä, katos on asennettu tuomaan varjoa aurinkoisina päivinä ja muumitalo on kunnostettu uudelleen käyttöön!

Piha-alue ennen:

Viiriäisen piha-alue ennen muutoksia

Piha-alue nyt:

Hankkeen etenemisestä voit lukea blogista: https://innovakahattula.blogspot.com/
Ota hanke seurantaan instagramissa https://www.instagram.com/innovakahattula/

ja twitterissä https://twitter.com/IHattula

 

InnoVaka 2 -hankkeen tavoitteena on luoda Viiriäisen päiväkotiin pedagogisesti toimiva ja turvallinen piha-alue, joka tukee lasten osallisuutta, liikkumista, leikkiä ja tutkimista. Piha-alue tarjoaa myös monipuolisia elämyksiä sekä tukee lasten kulttuurin ja taiteen toteutumista. Piha-alue rakentuu monialaisessa yhteistyössä ja käyttäjien osallisuudessa kuntalaisten monipuoliseen yhteisölliseen käyttöön. Tarkoituksena on, että päiväkodin piha-alue palvelee myös laajempaa yhteisöllistä käyttöä, tavoitteena on luoda kohtaamispaikka; ”ulko-olohuone” ja toimintaympäristö lapsiperheille, nuorille sekä myös ikääntyville.

 

Hanke on käynnistynyt joulukuussa 2018 ja jatkuu kesään 2020 asti opetushallituksen rahoittamana.

Hankkeen tarkempi esittely löytyy http://bit.ly/innovaka2

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram