Siirry sisältöön

InnoVaka Hattula -hanke

InnoVaka Hattula -hanke eli Innovatiivisten oppimisympäristöjen edistäminen varhaiskasvatuksessa -hanke käynnistyi opetushallituksen rahoittamana joulukuussa 2017. Hankkeen keskeisenä tavoitteena on ollut tukea avointen ja pedagogisten oppimisympäristöjen kehittämistä, edistää lasten kehitystä ja oppimista, aktiivista toimijuutta, osallisuutta sekä hyvinvointia.

Hanke on toteutunut päiväkoti Viiriäisessä ja siellä onkin hankkeen aikana tapahtunut paljon kehitystä niin konkreettisissa toiminta- ja oppimisympäristöissä kuin toimintakulttuurissakin. Hankkeeseen on liittynyt erilaisia työpajoja, koulutuksia, työiltoja, kehittämistehtäviä, selvityksiä ja kyselyitä sekä opiskelijoiden opinnäytetöitä. Yhteistyökumppanina hankkeen toteuttamisessa toimi Hämeen ammattikorkeakoulu.

Hanke päättyi kesäkuussa 2019, päätösseminaari oli toukokuussa, josta Hattulan kunnan palveluesimies Sari Sahlman ja hankekoordinaattori Niina Mäkinen blogikirjoituksessaan  kertovat sekä pohtivat hankkeen antia Hattulan varhaiskasvatukselle

https://innovakahattula.blogspot.com/2019/09/ajatuksia-innovaka-hattula-hankkeen.html

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram