Siirry sisältöön

Influenssarokotukset

Influessarokotukset 65 vuotta täyttäneille ja lääketieteellisille riskiryhmille Hattulassa annetaan rokotusviikolla 48 eli 25.–29.11. Mikäli et pääse rokotukseen tuolloin, varapäivä on 18.12. Rokottaminen toteutetaan jonotusperiaatteella eli aikaa ei tarvitse varata.

Rokotus on maksuton kaikille 65 vuotta täyttäneille, lääketieteellisiin riskiryhmiin kuuluville, sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstölle ja raskaana oleville naisille, perusterveille 6–35 kuukauden ikäisille lapsille, vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiirille sekä varusmiespalvelukseen astuville miehille ja vapaaehtoiseen asepalvelukseen astuville naisille. Esitäthän KELA-korttisi rokotuksen yhteydessä.

Terveydenhoitajan tai lääkärin kanssa tulee keskustella ennen rokotuksen ottamista, jos edellinen rokotus aiheutti allergisen reaktion tai jos on allerginen kananmunalle tai omaa voimakkaan yliherkkyyden rokotteen sisältämälle aineosalle.

Rokotuspaikkana toimii terveysasema / neuvola, Parolantie 42, 13720 Parola.

Rokotusajat:

Ma - to klo 8.30-15.00 ja pe klo 8.30-12.00
Varapäivänä 18.12. klo 8.30-15.00

Terveyskeskus keskittyy rokotusten sujuvaan antamiseen eikä pääsääntöisesti hoida muita ei-kiireellisiä asioita mainittuina ajankohtina.

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram