Siirry sisältöön

Harjoitusjoukot ruuhkauttavat aamuliikennettä ma 4.11.

Raskasta kalustoa liikenteessä Parolan alueella maanantaina, 4.11.2019.

Raskaan kaluston siirrot junan lastauspaikalle Merveen reittiä Parolannummentie 3052-  Hattulantie 3051- Teollisuustie - Merventie - Rannikontie näkyvät Parolan liikenteessä varhain maanantaiaamuna, 4.11. klo 6.30 - 9.30. Panssariprikaatin joukot osallistuvat Leka 19 -harjoitukseen Niinisalossa. Harjoituksen johtaa Panssariprikaati.

 

 

Panssariprikaati johtaa Maavoimien mekanisoidun LEKA 19 -harjoituksen Niinisalossa

Maavoimien mekanisoitu harjoitus LEKA 19 järjestetään 4. - 8.11.2019 Pohjankankaalla Niinisalossa. Harjoitukseen osallistuu Panssariprikaatin ohella joukkoja Maasotakoulusta, Karjalan prikaatista, Porin prikaatista, Kaartin jääkärirykmentistä, Jääkäriprikaatista sekä Kainuun prikaatista. Harjoitukseen liittyy Utin Jääkärirykmentin helikopteritoimintaa harjoitusalueella. Harjoitusjoukon kokonaisvahvuus on noin 2300 henkilöä. Harjoitukseen osallistuu lisäksi n 450 ajoneuvoa ja panssarivaunua. Harjoituksen johtaa Hämeen Panssaripataljoonan komentaja everstiluutnantti Riku Rantakari Panssariprikaatista. Harjoituksen tavoitteena on kouluttaa ja harjoituttaa maavoimien mekanisoituja joukkoja suorittamaan yksikkötyypin mukaisia taistelu- ja tukitehtäviä ja eri aselajien välistä yhteistoimintaa hyökkäystaistelussa. Harjoitus tukee monipuolisesti maapuolustuksen suorituskykyjen kehittämistä ja henkilökunnan, reserviläisten sekä varusmiesten osaamista yksilö- ja joukkotasolla.

 

Harjoitusjoukot näkyvät liikenteessä matkalla kohti Niinisaloa maanantaina, 4.11. klo 9 - 17 seuraavilla reiteillä:

 

Parolannummi-VT3-Tampere- Pirkkala-Ylöjärvi-Hämeenkyrö-VT3- Ikaalinen -261- Niinisalo

Riihimäki-VT3-Tampere- Pirkkala-Ylöjärvi-Hämeenkyrö-VT3- Ikaalinen -261- Niinisalo

Tie212-Tie2101-41/VT12-44-Tie2700

Santahamina - Kehä 1- VT3-Tampere- Pirkkala-Ylöjärvi-Hämeenkyrö-VT3- Ikaalinen -261- Niinisalo

Lappeenranta-VT6-VT12- VT3-Tampere- Pirkkala-Ylöjärvi-Hämeenkyrö-VT3- Ikaalinen -261- Niinisalo

VT15-VT12-VT3-Tampere-Pirkkala-Nokia-Tie11-Kiikoinen-Tie-44-Lavia-Kankaanpää Pohjankankaantie

 

HUOM. Panssarivaunujen siirto Parolannummelta junakuljetusta varten Merven lastausalueelle Parolaan ruuhkauttaa aamuliikennettä Parolannummen ja Parolan keskustan alueella maanantaina klo 06.30 - 09.30.

Harjoitusta voi seurata sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella #leka19.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram