Siirry sisältöön

Lapsen oikeuksien päivä ja viikko 18.11.-24.11.2019 "Lapsen oikeus olla oma itsensä varhaiskasvatuksessa" -näyttely

Näyttelypaikkana toimii Hattulan kirjaston ala-aula.

 

Kansainvälistä Lapsen oikeuksien päivää vietetään vuosittain 20. marraskuuta. Lapsen oikeuksien viikko on Lapsen oikeuksien päivän yhteydessä vietettävä teemaviikko, jonka tavoitteena on lisätä Lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettavuutta ja lapsen oikeuksien toteutumista. Vuoden teema on lapsen oikeus olla oma itsensä.

Teemaviikko näkyy Hattulan kunnan varhaiskasvatuksen tuottamassa näyttelyssä. Näyttelyyn on koottu päiväkotiryhmien ja perhepäivähoidon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesta toiminnasta tuotettua materiaalia, jossa lapsen kasvu ja oppiminen on tuotu näkyväksi monipuolisesti kuvien, askartelujen ja tekstien kautta. Näin juhlistamme 30-vuotista Lapsen oikeuksien sopimusta.

Tervetuloa tutustumaan näyttelyn kautta lapsen monipuoliseen ja rikkaaseen arkeen varhaiskasvatuksessa. Samalla voitte tutustua myös ”Unelma tulevaisuudesta”-näyttelyyn, jossa valokuvaaja Mikko Toivosen valokuvat ja journalisti Iida Riekon tekstit tutustuttavat syyrialaispakolaisten elämään ja unelmiin pakolaisleirillä Jordaniassa.

 

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram