Siirry sisältöön

Kunta otti käyttöönsä ReadSpeaker-palvelun

Hattulan kunta on ottanut verkkosivuillaan käyttöön ReadSpeaker -palvelun, joka osaltaan vastaa EU:n uuden saavutettavuusdirektiivin vaatimuksiin julkisen sektorin verkkopalveluiden ja mobiilisovellusten saavutettavuudesta. ReadSpeaker kääntää verkkosivujen tekstin puheeksi, mikä tekee Hattulan kunnan päätöksenteon ja toiminnan seuraamisen sekä osallistumisen saavutettavammaksi myös heille, joille tekstimuoto tuottaa haasteita. Saavutettavuus vaatii luonnollisesti muitakin toimenpiteitä, joihin kunta pyrkii jatkossakin vastaamaan mahdollisuuksien mukaan.

Palvelun käyttäminen on vaivatonta. Millä tahansa sisältösivulla klikkaa sivun yläosassa olevaa "kuuntele" -näppäintä, jolloin automaattinen lukija alkaa lukea kyseistä sivua alusta alkaen. Voit myös kuunnella tietyn osan tekstistä ylimaalaamalla sen ja klikkaamalla taas "kuuntele"-näppäintä, joka automaattisesti nousee esiin maalauksen jälkeen. Valikosta voit vaihtaa lukunopeutta, äänenvoimakkuutta tai esimerkiksi tallentaa puhetta päätelaitteelle.

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram