Siirry sisältöön

Älykäs Liikuntakunta Hattula –projekti käynnistyy 2020

Tiedote 2.1.2020

Yhteistyössä Elixirin ja muiden projektissa mukana olevien kuntien kanssa Hattulassa käynnistyy 2020 vuosi, jolloin panostamme entistä vahvemmin liikuntaopastukseen ja liikkumaan kannustamiseen!

Projektin aikana julkaisemme matalan kynnyksen opetusvideoita eri lajeista ja niiden yhteydessä tarjoamme tietoa liikkumisen mahdollisuuksista ja ajankohtaisista asioista Hattulassa. Opetusvideot on kuvannut Elixir CMS Oy mukana olevista paikkakunnista, joita Hattulan lisäksi ovat mm. Ylitornio, Riihimäki, Myrskylä sekä Alajärvi. Hattulasta projektissa on mukana multigolfrata-video, joka lähtee levitykseen loppukevään aikana.

Toivomme, että säännöllisesti julkaistavat videot innostaisivat kuntalaisia kokeilemaan kenties uusia lajeja ja lisäämään liikunnan osuutta arjessaan. Liikunta tunnetusti lisää hyvinvointia ja auttaa jaksamaan entistä paremmin. Toivomme myös, että kuntalaiset jakaisivat omia liikuntavideoitaan esimerkiksi kommentoimalla julkaisemiamme opetusvideoita tai Instagramissa merkitsemällä mukaan @hattulan_kunta.

Hattula saa näkyvyyttä myös Elixir TV-sarjan kevään jaksossa. Aikataulu tarkentuu myöhemmin.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

 

Lisätietoja:

Jari Salmela, liikunta- ja vapaa-aikatoimen päällikkö / 050 509 0327 / jari.salmela@eduhat.fi

Tristan Fay, hyvinvointikoordinaattori / 050 322 3484 / tristan.fay@eduhat.fi

Viim. päivitetty 2.1.2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram