Siirry sisältöön

Hämeen uusyrityskeskuksen kokoustiedote 1/2020

Hattulan, Hämeenlinnan ja Janakkalan alueen uusyritysneuvonnasta vastaava Hämeen Uusyrityskeskus päivittää strategiansa laajalla arvioinnilla toimintaympäristön tarpeista. Strategian työstämiseen pääsevät vaikuttamaan kaikki jäsenet, tärkeimmät sidosryhmät, yhdistyksen asiantuntijat sekä asiakkaat. Yhdistys arvioi toimintaympäristön tarpeita myös laajempien tulevaisuuteen vaikuttavien ilmiöiden kuten digitalisaation, ikääntymisen ja kansainvälisten osaajien näkökulmasta.

Lue koko tiedote tästä

Viim. päivitetty 3.2.2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram