Siirry sisältöön

Tutustu Hattulan, Janakkalan ja Riihimäen seudun matkailuesitteeseen

Ellei Hattulan, Janakkalan, Lopen, Hausjärven ja Riihimäen yhteinen matkailuesite Parhaat Palat 2020 ole vielä tuttu sinulle, niin pääset tutustumaan siihen alla olevan linkin kautta. Hattula on mukana hyvää palautetta saaneessa yhteisesitteessä nyt toista kertaa. Esite kokoaa yhteen Hattulan, Janakkalan ja Riihimäen seudun matkailuhelmiä ja tarjoaa näin laajemman kattauksen kotimaan matkailua suunnitteleville tai sopivaa yksittäiskohdetta etsiville. Esitteen painettua versiota on rajoitetusti saatavilla mm. mukana olevien paikkakuntien ja kohteiden toimipisteistä.

Parhaat Palat 2020

Kunnanvirasto:
Pappilanniementie 9, 13880 Hattula
hattulan.kunta@hattula.fi

Kunnan palvelupiste:
050 577 8722
palvelupiste@hattula.fi
Avoinna ma-pe 8-15

Tilavaraukset:
timmivaraukset@hattula.fi

chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram